Menyang kontèn

Nglangitan, Tunjungan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nglangitan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanTunjungan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Nglangitan iku désa ing Kacamatan Tunjungan, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]