Menyang kontèn

Ngemplak, Windusari, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngemplak
Désa
Ngemplak kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngemplak
Ngemplak
Ngemplak kapernah ing Jawa Tengah
Ngemplak
Ngemplak
Ngemplak kapernah ing Indonesia
Ngemplak
Ngemplak
Koordhinat: 7°23′48″S 110°06′38″E / 7.39664°S 110.11058°E / -7.39664; 110.11058Koordhinat: 7°23′48″S 110°06′38″E / 7.39664°S 110.11058°E / -7.39664; 110.11058
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanWindusari
Kodhe laladan
administrasi
33.08.21.2016

Ngemplak iku désa ing Kacamatan Windusari, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.