Menyang kontèn

Genita, Windusari, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Genita
Désa
Genita kapernah ing Kabupatèn Magelang
Genita
Genita
Genita kapernah ing Jawa Tengah
Genita
Genita
Genita kapernah ing Indonesia
Genita
Genita
Koordhinat: 7°24′02″S 110°09′17″E / 7.40046°S 110.15486°E / -7.40046; 110.15486Koordhinat: 7°24′02″S 110°09′17″E / 7.40046°S 110.15486°E / -7.40046; 110.15486
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanWindusari
Kodhe laladan
administrasi
33.08.21.2010

Genita iku désa ing Kacamatan Windusari, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.