Menyang kontèn

Dhampit, Windusari, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhampit
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°24′28″S 110°06′29″E / 7.40771°S 110.10798°E / -7.40771; 110.10798Koordhinat: 7°24′28″S 110°06′29″E / 7.40771°S 110.10798°E / -7.40771; 110.10798
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanWindusari
Kodhe laladan
administrasi
33.08.21.2014

Dhampit iku désa ing Kacamatan Windusari, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.