Ngemplak, Karangnangka, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngemplak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgemplak
Ngemplak kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngemplak
Ngemplak
Ngemplak kapernah ing Jawa Tengah
Ngemplak
Ngemplak
Ngemplak kapernah ing Indonésia
Ngemplak
Ngemplak
Koordhinat: 7°38′12″S 110°31′18″E / 7.63663°S 110.52176°E / -7.63663; 110.52176Koordhinat: 7°38′12″S 110°31′18″E / 7.63663°S 110.52176°E / -7.63663; 110.52176
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangnangka
Kodhe laladan
administrasi
33.10.10.2014

Ngemplak iku désa ing Kacamatan Karangnangka, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)