Kanoman, Karangnangka, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kanoman
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKanoman
Kanoman kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kanoman
Kanoman
Kanoman kapernah ing Jawa Tengah
Kanoman
Kanoman
Kanoman kapernah ing Indonésia
Kanoman
Kanoman
Koordhinat: 7°39′54″S 110°32′37″E / 7.66492°S 110.54374°E / -7.66492; 110.54374Koordhinat: 7°39′54″S 110°32′37″E / 7.66492°S 110.54374°E / -7.66492; 110.54374
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangnangka
Kodhe laladan
administrasi
33.10.10.2010

Kanoman iku désa ing Kacamatan Karangnangka, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)