Menyang kontèn

Ngarèn, Juwangi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngarèn
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°28′10″S 110°40′06″E / 7.46935°S 110.66843°E / -7.46935; 110.66843Koordhinat: 7°28′10″S 110°40′06″E / 7.46935°S 110.66843°E / -7.46935; 110.66843
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2002

Ngarèn iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.