Kayen, Juwangi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kayen
Désa
Kayen kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kayen
Kayen
Kayen kapernah ing Jawa Tengah
Kayen
Kayen
Kayen kapernah ing Indonésia
Kayen
Kayen
Koordhinat: 7°18′45″S 110°42′02″E / 7.31259°S 110.70053°E / -7.31259; 110.70053Koordhinat: 7°18′45″S 110°42′02″E / 7.31259°S 110.70053°E / -7.31259; 110.70053
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2004

Kayen iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.