Menyang kontèn

Cermé, Juwangi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cermé
Désa
Cermé kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Cermé
Cermé
Cermé kapernah ing Jawa Tengah
Cermé
Cermé
Cermé kapernah ing Indonesia
Cermé
Cermé
Koordhinat: 7°27′39″S 110°38′28″E / 7.46078°S 110.641°E / -7.46078; 110.641Koordhinat: 7°27′39″S 110°38′28″E / 7.46078°S 110.641°E / -7.46078; 110.641
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2008

Cermé iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.