Menyang kontèn

Kalimati, Juwangi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalimati
Désa
Kalimati kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kalimati
Kalimati
Kalimati kapernah ing Jawa Tengah
Kalimati
Kalimati
Kalimati kapernah ing Indonesia
Kalimati
Kalimati
Koordhinat: 7°23′18″S 110°43′36″E / 7.38836°S 110.72664°E / -7.38836; 110.72664Koordhinat: 7°23′18″S 110°43′36″E / 7.38836°S 110.72664°E / -7.38836; 110.72664
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2003

Kalimati iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.