Ngadiraya, Nguntaranadi, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngadiraya
Désa
Ngadiraya kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngadiraya
Ngadiraya
Ngadiraya kapernah ing Jawa Tengah
Ngadiraya
Ngadiraya
Ngadiraya kapernah ing Indonésia
Ngadiraya
Ngadiraya
Koordhinat: 7°52′16″S 110°57′35″E / 7.8711859°S 110.959605°E / -7.8711859; 110.959605Koordhinat: 7°52′16″S 110°57′35″E / 7.8711859°S 110.959605°E / -7.8711859; 110.959605
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNguntaranadi
Kodhe laladan
administrasi
33.12.06.2010

Ngadiraya iku désa ing Kacamatan Nguntaranadi, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.