Ngadipira, Nguntaranadi, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngadipira
Désa
Ngadipira kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngadipira
Ngadipira
Ngadipira kapernah ing Jawa Tengah
Ngadipira
Ngadipira
Ngadipira kapernah ing Indonésia
Ngadipira
Ngadipira
Koordhinat: 7°52′59″S 110°58′50″E / 7.8829368°S 110.9804684°E / -7.8829368; 110.9804684Koordhinat: 7°52′59″S 110°58′50″E / 7.8829368°S 110.9804684°E / -7.8829368; 110.9804684
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Wanagiri
Kacamatan Nguntaranadi
Kodhe laladan
administrasi
33.12.06.2011

Ngadipira iku désa ing Kacamatan Nguntaranadi, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.