Ngadipira, Nguntaranadi, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngadipira
Désa
Ngadipira kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngadipira
Ngadipira
Ngadipira kapernah ing Jawa Tengah
Ngadipira
Ngadipira
Ngadipira kapernah ing Indonésia
Ngadipira
Ngadipira
Koordhinat: 7°52′59″S 110°58′50″E / 7.8829368°S 110.9804684°E / -7.8829368; 110.9804684Koordhinat: 7°52′59″S 110°58′50″E / 7.8829368°S 110.9804684°E / -7.8829368; 110.9804684
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNguntaranadi
Kodhe laladan
administrasi
33.12.06.2011

Ngadipira iku désa ing Kacamatan Nguntaranadi, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)