Kedhungreja, Nguntaranadi, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungreja
Kalurahan
Kedhungreja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kedhungreja
Kedhungreja
Kedhungreja kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungreja
Kedhungreja
Kedhungreja kapernah ing Indonésia
Kedhungreja
Kedhungreja
Koordhinat: 7°55′22″S 110°57′13″E / 7.9228615°S 110.953644°E / -7.9228615; 110.953644Koordhinat: 7°55′22″S 110°57′13″E / 7.9228615°S 110.953644°E / -7.9228615; 110.953644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNguntaranadi
Kodhe laladan
administrasi
33.12.06.1004

Kedhungreja iku kalurahan ing Kacamatan Nguntaranadi, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)