Naraguna:Fitri Ani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Fitri.jpg

Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Panganggo iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani

Jenengku Fitri Ani,biasane diundang fitri , lair ing Blitar, saiki manggon ana ing kota yogyakarta.

Artikelku[besut | besut sumber]

  1. Situs Watu Tulis
  2. Candhi Meleri
  3. Gapura Wringin Lawang
  4. Galeb Husin
  5. Harris Lesmana
  6. Nazwar Nawawi
  7. Irwan Tahyar
  8. Herman Pero
  9. Daeng Harris
  10. Tambur