Kumunisme: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
65 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: mt:Komuniżmu)
[[ka:კომუნიზმი]]
[[kk:Коммунизм]]
[[km:លិទ្ធិ​កុម្មុយនិស្ត]]
[[kn:ಕಮ್ಯೂನಿಸಮ್]]
[[ko:공산주의]]
4.375

besutan

Menu navigasi