Parembugan Naraguna:Thijs!bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Hallo Thijs!bot, zal ik je bot status geven? Meursault2004 12:14, 21 Desember 2006 (UTC)