21 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 21 Februari)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Februari 21 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 52 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Basa Ibu, sadonya.

Uga delengen[besut | besut sumber]

20 Fèbruari – 21 Fèbruari – 22 Fèbruari