21 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 21 Februari)

Cithakan:Februari2017 21 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 52 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Basa Ibu, sadonya.

Uga delengen[besut | besut sumber]

20 Fèbruari – 21 Fèbruari – 22 Fèbruari