21 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 21 Februari)

Cithakan:Februari2017 21 Februari punika, dinten ingkang kaping 52 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Basa Ibu, sadonya.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

20 Februari – 21 Februari – 22 Februari