21 Februari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Februari2016 21 Februari punika, dinten ingkang kaping 52 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Basa Ibu, sadonya.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

20 Februari21 Februari22 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=21_Februari&oldid=803879"