Johan van Hoorn

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Joan van Hoorn

Joan van Hoorn (Amsterdam, 16 November 1653 - Walanda 21 Februari 1711), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing ke 17. Dhèwèké maréntah antara taun 17041709.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Willem van Outhoorn
Gubernur-Jenderal Hindia-Walanda
1704-1709
Diganti déning:
Abraham van Riebeeck


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johan_van_Hoorn&oldid=1038384"