Masjid Cordoba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cathedral of Córdoba
Great Mosque of Córdoba
Mezquita-Catedral de Córdoba.jpg

Mezquita-Catedral, a World Heritage Site.

Wedharan dhasar
Papané Córdoba, Andalusia, Spain
Kordinaté Koordhinat: 37°52′45.1″N 04°46′47″W / 37.879194°N 4.77972°W / 37.879194; -4.77972
Kanggo agama Katulik
Dhistrik Roman Catholic Archdiocese of Córdoba
Panetepan warisan Situs warisan donyaUNESCO
Kartangan wangunan
Jinis wangunan Masjid
Gagrag wangunan Moorish, Renaissance
Pandolokan watu kapisan 784
Taun rampung 987
Spesifikasi

Masjid Cordoba ya iku masjid Islam ing Spanyol sing saiki wis owah dadi gréja. Dhèk jayané Agama Islam ing Spanyol, mesjid iki dibangun. Sawisé Wong Muslim dikalahaké déning wong kristen, mesjid iki dinista dadi gréja.

Galeri[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Masjid_Cordoba&oldid=1058425"