Swarga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Swarga iku sebutan ing sawetara agama kanggo panggonan ing alam sawisé matining manungsa. Tembung "Swarga" kapundhut saka basa Sansekerta "Svarga".