Swarga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Swarga iku sebutan ing sawetara agama kanggo panggonan ing alam sawisé matining manungsa. Tembung "Swarga" kapundhut seka basa Sansekerta "Svarga".