Swarga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Swarga iku sebutan ing sawetara agama kanggo panggonan ing alam sawisé matining manungsa. Tembung "Swarga" kapundhut seka basa Sansekerta "Svarga".

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Swarga&oldid=867856"