Marawola, Sigi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Marawola, Donggala)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marawola, Sigi
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sigi {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Marawola iku kacamatan ing Kabupatèn Sigi propinsi Sulawesi Tengah. Sadurungé pamekaran miturut Undhang-undhang nomer 27 taun 2008, kacamatan iki kalebu wewengkon Kabupatèn Donggala.

Cithakan:Marawola, Sigi

Kabupatèn Sigi