Kulawi, Sigi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kulawi, Sigi
Nagara Indonésia

Kulawi iku kacamatan ing Kabupatèn Sigi propinsi Sulawesi Tengah. Sadurungé pamekaran miturut Undhang-undhang nomer 27 taun 2008, kacamatan iki kalebu wewengkon Kabupatèn Donggala.

Cithakan:Kulawi, Sigi

Kabupatèn Sigi