Mangsa semi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mangsa semi iku siji saka patang mangsa ing laladan nontropis, peralihan saka mangsa adhem menyang mangsa panas.

Ing wilahan lor bumi, mangsa semi diwiwiti udakara tanggal 21 Maret tekan 21 Juni, sauntara ing wilahan kidul bumi mangsa semi diwiwiti udakara tanggal 23 September tékan 21 Desember .

Pirsani uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mangsa_semi&oldid=1045252"