Mangsa labuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mangsa labuh iku mangsa antara mangsa katiga lan mangsa udan. Miturut pranata mangsa pétungan kalèndher Jawa mangsa pancaroba iki umuré 95 dina. Mangsa pancaroba iku biyasa tiba wiwit sasi Agustus nganti Oktober Masehi.

Uga delengen[besut | besut sumber]