Mangsa pancaroba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pancaroba)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mangsa pancaroba utawa mangsa marèng iku mangsa antara mangsa udan lan mangsa katiga Mangsa pancaroba iki umuré 86 dina. Mangsa pancaroba iku biyasa tiba wiwit sasi Fèbruari nganti April Masehi.

Uga delengen[besut | besut sumber]