Menyang kontèn

Manganitu Kidul, Kapuloan Sangihe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Manganitu Kidul, Kapuloan Sangihe
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri71.03.10 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kapuloan Sangihe {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Manganitu Kidul (Basa Indonésia : Manganitu Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn KapuloanSangihe provinsi Sulawesi Lor, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Bebalang
  2. Batunderang
  3. Ngalipaeng Dua
  4. Ngalipaeng Satu
  5. Sowaeng
  6. Lapango
  7. Laine
  8. Kaluwatu
  9. Mawira

Kabupatèn KapuloanSangihe