Tagulandang, Kapuloan Sangihe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tagulandang, Kapuloan Sangihe
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing KapuloanSangihe {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Tagulandang iku kacamatan ing Kabupatên Kapuloan Sangihe propinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn KapuloanSangihe