Tamako, Kapuloan Sangihe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tamako, Kapuloan Sangihe
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kapuloan Sangihe {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tamako iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuloan Sangihe provinsi Sulawesi Lor, Indonésia.

  1. Mahumu
  2. Makalakuhe
  3. Bebu
  4. Kalinda
  5. Pananaru
  6. Dagho
  7. Menggawa
  8. Pokol
  9. Balane
  10. Binala
  11. Nagha Satu
  12. Nagha Dua
  13. Ulungpeliang
  14. Lelipang

Kabupatèn Kapuloan Sangihe