Manganitu, Kapuloan Sangihe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Manganitu, Kapuloan Sangihe
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing KapuloanSangihe {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Manganitu iku kacamatan ing Kabupatèn KapuloanSangihe propinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn KapuloanSangihe