Biaro, Kapuloan Sangihe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Biaro, Kapuloan Sangihe
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kapuloan Sangihe {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Biaro iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuloan Sangihe propinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Kapuloan Sangihe