Majenang, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Majenang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMajenang
Majenang kapernah ing Jawa Tengah
Majenang
Majenang
Majenang kapernah ing Indonésia
Majenang
Majenang
Koordhinat: 7°15′50″S 108°45′19″E / 7.26388°S 108.75515°E / -7.26388; 108.75515Koordhinat: 7°15′50″S 108°45′19″E / 7.26388°S 108.75515°E / -7.26388; 108.75515
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
Kodhe laladan
administrasi
33.01.14

Majenang iku kacamatan ing Kabupatèn Cilacap.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)