Kedhungreja, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungreja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedungreja
Kedhungreja kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungreja
Kedhungreja
Kedhungreja kapernah ing Indonésia
Kedhungreja
Kedhungreja
Koordhinat: 7°31′12″S 108°46′17″E / 7.51993°S 108.77141°E / -7.51993; 108.77141Koordhinat: 7°31′12″S 108°46′17″E / 7.51993°S 108.77141°E / -7.51993; 108.77141
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
Kodhe laladan
administrasi
33.01.01

Kedhungreja iku kacamatan ing Kabupatèn Cilacap.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)