Cimanggu, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cimanggu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCimanggu
Cimanggu kapernah ing Jawa Tengah
Cimanggu
Cimanggu
Cimanggu kapernah ing Indonésia
Cimanggu
Cimanggu
Koordhinat: 7°18′38″S 108°50′30″E / 7.31048°S 108.84176°E / -7.31048; 108.84176Koordhinat: 7°18′38″S 108°50′30″E / 7.31048°S 108.84176°E / -7.31048; 108.84176
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
Kodhe laladan
administrasi
33.01.13

Cimanggu iku kacamatan ing Kabupatèn Cilacap.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)