Kawunganten, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kawunganten
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKawunganten
Kawunganten kapernah ing Jawa Tengah
Kawunganten
Kawunganten
Kawunganten kapernah ing Indonésia
Kawunganten
Kawunganten
Koordhinat: 7°36′08″S 108°56′23″E / 7.6023°S 108.93963°E / -7.6023; 108.93963Koordhinat: 7°36′08″S 108°56′23″E / 7.6023°S 108.93963°E / -7.6023; 108.93963
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
Kodhe laladan
administrasi
33.01.09

Kawunganten iku kacamatan ing Kabupatèn Cilacap.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)