MD Entertainment

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
MD Entertainment
JaringanRumah Produksi Studios ing Jakarta
NegaraIndonésia Indonesia
BasaBasa Indonesia
Wilayah siaranJakarta, Indonesia
Diluncuraké6 September 2003 ing Jakarta
Sing duwéDhamoo Punjabi lan Manoj Punjabi
Kantor pusatJakarta, Indonesia
Saluran afiliasiSCTV (2003-2010)
Indosiar (2004-2011)
O Channel
antv (2005-saiki)
RCTI (2003-2006)
MNCTV (2008-saiki)
Trans TV (2003-2006)
Trans7 (2004-2007)
Situs webhttp://www.mdentertainment.net

MD Entertainment iku salah siji omah produksi kang ana ing Indonésia. Wong kang ngadegaké MD Entertaiment iku Dhamoo Punjabi dan dhèwèké anaké Manoj Punjabi.[1] Dhamoo ngadegaké MD Entertaiment nalika taun 2003.[2] MD Entertainment wis akèh ngetokaké sinetro-sinétron kang misuwur, kaya ta:

  1. Benci Jadi Cinta
  2. Bawang Merah Bawang Putih (sinétron)
  3. Malin Kundang (sinétron)
  4. Hidayah
  5. Dia
  6. Cinta Fitri
  7. Melati untuk Marvel
  8. Azizah
  9. Terlanjur Cinta
  10. Kesetiaan Cinta
  11. Dia Anakku
  12. Antara Cinta dan Dusta
  13. Nada Cinta

Saiki MD Entertainment uga wis mèlu nyengkuyung ing babagan biyoskup kanthi gawé filem, kaya ta Kala lan Suster Ngesot. Stasion TV kang nayangake sinétron gawéane MD Entertainment iku kaya ta SCTV, Indosiar, antv, MNCTV, lan RCTI. Saiki punjul 200 judhul lan 5000 jam acara ana ing pabukon MD Entertainment. Saiki kurang luwih ana 40 jam programe MD, digiyaraké saben minggune.[2] Wiwit taun 2005 MD asring olèh pahargyan kang misuwur, kaya ta 'Program Terfavorit ing Panasonic Awards taun 2005 lan 2006. minangka Program Terbaik ing SCTV Awards telung taun suwéné wiwit taun 2005. Kang pungkasanya iku giyaran saben dina paling misuwur ya iku Cinta Fitri, kang olèh pahargyan Program Terbaik SCTV Awards taun 2008, lan Program Terfavorit Panasonic Awards taun 2009.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. cybermed.cbn.net.id (diundhuh tanggal 30 Agustus 2011)
  2. a b c mdentertainment.net (diundhuh tanggal 29 Agustus 2011)