Malin Kundang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Malin Kundang iku carita rakyat saka Sumatra Kulon, Indonésia. Carita Malin Kundang iku ngenani bocah sing diupadrawa dadi watu amarga druhaka marang ibuné.