Limbad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Limbad
Gambar:Limbad.jpg
Limbad
Lair (1972-07-06) Juli 6, 1972 (umur 46)
Indonésia Tegal, Jawa Tengah, Indonésia
Pakaryan Pesulap
Bojo Susi Indrawati[1]

Limbad (lair ing Tegal, Jawa Tengah, 6 Juli 1972; umur 46 taun) panjenengané kang duwé kaprigelan lan kagolong salha sijiné pasulap Indonésia kang ngawiti debaté minangka lungguh ing SMA.Kamisuwuran kang nanjak minangka panjenengané dinobatake dadi Master Magician sajeroning acara The Master kang digiyaraké déning stasiun RCTI. Ing partunjukane, Limbad konsisten ing alirné ya iku faqir magic, Aliran kan nampilake bebayan utawa nantang bebayan lan jarang dilakoni kabèh manungsa.

Bebungah[besut | besut sumber]

  • Pamenang The Master mangsa 2
  • Pamegang rekor ngadeg sajeroning 20 jam ing ndhuwur tower kanthi ndhuwur 20 mèter, sak Indonésia Book Record.
  • Pamenang rekor ing sajeroning aquarium kanthi 24 jam kanggo nyambut piala donya
  • Pamenang rekor dipendem urip-urip nganggo semen sajeroning 12 Jam kanggo nyambut Warsa Enggal 2012

Sinetronografi[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]