Kutha Wanadadi, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Wanadadi
Jembar
 -Total:

---km²
Désa
 -Cacahe:

...
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-? yuta
+/-? / km²
Suku Bangsa:wong Jawa
Agama:Kajawèn, Islam, Protèstan, Katolik, Hindhu dan Buda
Basa: Basa Jawa dhialek Banyumasan lan Basa Indonésia

Kutha Wanadadi iku kutha cilik ing Kabupatèn Banjarnegara.

Kutha iki ana ing Kacamatan Wanadadi lan dadi pusat kerameyan ing kacamatan Wanadadi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]