Kutha Purwanegara, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kutha Purwanagara
Jembar
 -Total:

---km²
Désa
 -Cacahe:

...
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-? yuta
+/-? / km²
Suku Bangsa:wong Jawa
Agama:Kajawèn, Islam, Protèstan, Katolik, Hindhu dan Buda
Basa: Basa Jawa dhialek Banyumasan lan Basa Indonésia

Kutha Purwanagara iku kutha cilik ing Kabupatèn Banjarnegara.

Kutha iki ana ing Kacamatan Purwanagara lan dadi pusat kerameyan ing kecamatan Purwanagara.

Pranala njaba[besut | besut sumber]