Kuthagedhé, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kuthagedhé
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakan ꦏꦸꦛꦒꦼꦝꦺ
 • Latin Kuthagedhé
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kotagede
Kuthagedhé iku kapernah ing Ngayogyakarta
Kuthagedhé
Kuthagedhé
Kuthagedhé iku kapernah ing Indonésia
Kuthagedhé
Kuthagedhé
Koordhinat: 7°49′07″S 110°23′55″E / 7.81873°S 110.39873°E / -7.81873; 110.39873Koordhinat: 7°49′07″S 110°23′55″E / 7.81873°S 110.39873°E / -7.81873; 110.39873
Nagara  Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kutha Ngayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.14
Gapura ing Kotagedhe.

Kuthagedhé iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Kalurahan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.