Kotagedhé, Yogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kotagedhé
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kutha Yogyakarta
Cacah padunung Jiwa
Kapadhetan jiwa/km2
Gapuro ing Kotagedhe.

Kotagedhé iku kacamatan ing Kutha Yogyakarta.

Kalurahan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Kotagede