Kotagedhé, Yogyakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kotagedhé
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kutha Yogyakarta
Cacah padunung Jiwa
Kapadhetan jiwa/km2
Gapuro ing Kotagedhe.

Kotagedhé iku kacamatan ing Kutha Yogyakarta.

Kalurahan[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Kotagede