Menyang kontèn

Klikiran, Jatibarang, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klikiran
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanJatibarang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Klikiran iku désa ing Kacamatan Jatibarang, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]