Jatibarang Lor, Jatibarang, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatibarang Lor
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanJatibarang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jatibarang Lor iku désa ing kacamatan Jatibarang, Brebes, Jawa Tengah, Indonésia. Masarakat Jatibarang lumrahé nyekak jeneng Jatibarang Lor kanthi sebutan "Jalor". Masjid sing misuwur ing Jatibarang Lor yaiku Masjid Al-Ittihad Jatibarang.

Géografi[besut | besut sumber]

Kantor Désa Jatibarang Lor dumunung ing kordinat: 6°57′51″S 109°3′32″E / 6.96417°S 109.05889°E / -6.96417; 109.05889

Tapel wates désa[besut | besut sumber]

Basa[besut | besut sumber]

Basa sing dipigunakaké déning masarakat Jatibarang lor yaiku basa Jawa ngoko lan Krama

Papan misuwur[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]