Menyang kontèn

Klapasawit, Purwajati, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klapasawit
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanPurwajati
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Klapasawit iku désa ing Kacamatan Purwajati, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]