Menyang kontèn

Ketawang, Gondhanglegi, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketawang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKetawang
Ketawang kapernah ing Kabupatèn Malang
Ketawang
Ketawang
Ketawang kapernah ing Jawa Wétan
Ketawang
Ketawang
Ketawang kapernah ing Indonesia
Ketawang
Ketawang
Koordhinat: 8°08′27″S 112°38′46″E / 8.14077°S 112.64623°E / -8.14077; 112.64623Koordhinat: 8°08′27″S 112°38′46″E / 8.14077°S 112.64623°E / -8.14077; 112.64623
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanGondhanglegi
Kodhe laladan
administrasi
35.07.10.2011

Ketawang iku désa ing Kacamatan Gondhanglegi, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.