Gondhanglegi Wétan, Gondhanglegi, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhanglegi Wétan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondanglegi Wetan
Gondhanglegi Wétan kapernah ing Kabupatèn Malang
Gondhanglegi Wétan
Gondhanglegi Wétan
Gondhanglegi Wétan kapernah ing Jawa Wétan
Gondhanglegi Wétan
Gondhanglegi Wétan
Gondhanglegi Wétan kapernah ing Indonésia
Gondhanglegi Wétan
Gondhanglegi Wétan
Koordhinat: 8°11′23″S 112°38′21″E / 8.18972°S 112.6393°E / -8.18972; 112.6393Koordhinat: 8°11′23″S 112°38′21″E / 8.18972°S 112.6393°E / -8.18972; 112.6393
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanGondhanglegi
Kodhe laladan
administrasi
35.07.10.2004

Gondhanglegi Wétan iku désa ing Kacamatan Gondhanglegi, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)