Gondhanglegi Kulon, Gondhanglegi, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhanglegi Kulon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondanglegi Kulon
Gondhanglegi Kulon kapernah ing Kabupatèn Malang
Gondhanglegi Kulon
Gondhanglegi Kulon
Gondhanglegi Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Gondhanglegi Kulon
Gondhanglegi Kulon
Gondhanglegi Kulon kapernah ing Indonésia
Gondhanglegi Kulon
Gondhanglegi Kulon
Koordhinat: 8°10′13″S 112°37′31″E / 8.17028°S 112.62541°E / -8.17028; 112.62541Koordhinat: 8°10′13″S 112°37′31″E / 8.17028°S 112.62541°E / -8.17028; 112.62541
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanGondhanglegi
Kodhe laladan
administrasi
35.07.10.2002

Gondhanglegi Kulon iku désa ing Kacamatan Gondhanglegi, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)