Ketanda, Sumpyuh, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ketandha
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanSumpyuh
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ketandha iku désa ing Kacamatan Sumpyuh, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]