Kembang, Nanggulan, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kembang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKembang
Kembang kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Kembang
Kembang
Kembang kapernah ing Ngayogyakarta
Kembang
Kembang
Kembang kapernah ing Indonésia
Kembang
Kembang
Koordhinat: 7°44′39″S 110°12′33″E / 7.74429°S 110.20915°E / -7.74429; 110.20915Koordhinat: 7°44′39″S 110°12′33″E / 7.74429°S 110.20915°E / -7.74429; 110.20915
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanNanggulan
Kodhe laladan
administrasi
34.01.10.2006

Kembang iku désa ing Kacamatan Nanggulan, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.