Banyurata, Nanggulan, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banyurata
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanyuroto
Banyurata kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Banyurata
Banyurata
Banyurata kapernah ing Ngayogyakarta
Banyurata
Banyurata
Banyurata kapernah ing Indonésia
Banyurata
Banyurata
Koordhinat: 7°48′14″S 110°10′43″E / 7.80381°S 110.17874°E / -7.80381; 110.17874Koordhinat: 7°48′14″S 110°10′43″E / 7.80381°S 110.17874°E / -7.80381; 110.17874
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanNanggulan
Kodhe laladan
administrasi
34.01.10.2001

Banyurata iku désa ing Kacamatan Nanggulan, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.