Kedhungwuluh, Purwakerta Kulon, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungwuluh
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanPurwakerta Kulon
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungwuluh iku désa ing Kacamatan Purwakerta Kulon, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]